Strict Standards: Declaration of Portfolio_Walker::start_el() should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/86/108086/eriqolin.com/public_html/wp-content/themes/kingsize/functions.php on line 356 Strict Standards: Declaration of description_walker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/86/108086/eriqolin.com/public_html/wp-content/themes/kingsize/lib/menu-walker.php on line 54 3riq Olin | Hutchinson Guitars…

Blogg

Hutchinson Guitars…

Ok. Helt i klass med Trussart. Riktigt coola, läckar små alien-metal-liknande gitarrer…… Lite sjuka men helt klart j-kligt fräcka.

Ni som känner mig, vet vilken som är favoriten ;-) ( även om den inte va särskilt tjusig i vitt). Mmmm… den gröna. Giftig.

Och den med de stora RETRO-knapparna e ju sanslöst cool…  Överkomliga i pris oxå. På med en GK mic o lite annat bara…

Hutchinson Guitars