Strict Standards: Declaration of Portfolio_Walker::start_el() should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/86/108086/eriqolin.com/public_html/wp-content/themes/kingsize/functions.php on line 356 Strict Standards: Declaration of description_walker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/86/108086/eriqolin.com/public_html/wp-content/themes/kingsize/lib/menu-walker.php on line 54 3riq Olin | OMG-1… på önskelistan :-)

Blogg

OMG-1… på önskelistan :-)

Mumma mumma… en sån skall jag bomg-slide-13ygga till. Nån dag ;-)  Fast det blir nog med en skön omg-slide-5omg-slide-4omg-slide-2omg-slide-7omg-slide-12Virus TI Polar i   botten istället. Och nån guitarcontroller..och nån.. Störrebilder på galleriet.. http://eriqolin.com/?galleries=omg-1