Strict Standards: Declaration of Portfolio_Walker::start_el() should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/86/108086/eriqolin.com/public_html/wp-content/themes/kingsize/functions.php on line 356 Strict Standards: Declaration of description_walker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/86/108086/eriqolin.com/public_html/wp-content/themes/kingsize/lib/menu-walker.php on line 54 3riq Olin | Kvällsgig med ZebraSyndicate

Blogg

Kvällsgig med ZebraSyndicate

Ikväll är det dax… Mangel-loopar finputsade, nya strängar på och allting känns redo o klart. :-)

Strax innan 20 höjs volymen på Nefertiti för dem som missat inbjudan.

Skall bli grymt kul med senaste uppsättningen.Välkomna!

ZebraSyndicate