Strict Standards: Declaration of Portfolio_Walker::start_el() should be compatible with Walker_Category::start_el(&$output, $category, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/86/108086/eriqolin.com/public_html/wp-content/themes/kingsize/functions.php on line 356 Strict Standards: Declaration of description_walker::start_el() should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_el(&$output, $item, $depth = 0, $args = Array, $id = 0) in /storage/content/86/108086/eriqolin.com/public_html/wp-content/themes/kingsize/lib/menu-walker.php on line 54 3riq Olin | Aston Martin One-77

Blogg

Aston Martin One-77

 

Hittade en bild på nya Aston Martin One-77.. jeeeeses va snygg.

Sjukt råa och snygga linjer. Iofs finns det ju ingen Aston som är ful.

Frågan är bara.. Den eller en SLS… svårt val. ;-)

pdf med mer info: astonmartin_brochure_one-77_english